dilluns, 1 de desembre del 2008

Teatre de Roquetes


Per poder comentar aquest tema haig de fer una mica de memòria. Al inici de la legislatura el govern en minoria no pot portar al Ple el projecte del Teatre de Roquetes donat que no te prou recolzament i no vol perdre la votació.

Una vegada creada la Ponència d’Equipaments es porta a debat aquest projecte a aquesta ponència. Durant els posterior mesos, quasi com a monotema, es debat el Teatre de Les Roquetes fins que, misteriosament, un dia resulta que el govern aconsegueix el recolzament de PP i ERC. Curiós! En especial tenint en compte que el projecte continua sent el mateix que en el seu dia aquests mateixos grups no recolzaven!.

El passat 12 d'octubre, CiU-ViA, ja va fer pública la seva posició, que bàsicament radica en el fet que aquest acord trenca l’equilibri del pressupost d’inversions i fa inviables la resta d’inversions previstes, tot i que cal explicar de forma clara i contundent que en el moment de crisis actual és gairebé impossible que aquest projecte es porti endavant a no ser que el govern aconsegueixi financiació per part del govern estatal, si es que algú encara es creu les promeses de ZP.

No som els únics que pensem així un altre força de l’oposició te en aquest tema posicionaments similars als nostres, la qual cosa ens porta a realitzar una roda de premsa conjunta.

A més a més hi ha tota una sèrie de qüestions tècniques que fan que el espai projectat no sigui el més adequat, sota el nostre criteri, tal i com es detalla en les al•legacions presentades per CiU, en les quals es fa un repartiment del espai més acurat i s’aconsegueix un estalvi de 1.200.000€.

Caldrà esperar ara la reacció de la resta de grups de l’oposició i veure si volen continuar recolzant el projecte del govern o volen donar suport a les al•legacions presentades per nosaltres per tal de tenir un espai polivalent adient a les necessitats reals del municipi i ajustat pressupostàriament sense perdre cap mil•límetre de funcionalitat.