divendres, 12 de desembre del 2008

De càrrecs de confiança i gerents municipals...

Avui al temps que feia un cafè, llegia en un diari comarcal com des de l’equip de govern de Sitges es fa una lloança a la responsabilitat del Sr. García Hervàs (regidor socialista de Sant Pere de Ribes) pel fet de deixar el càrrec de confiança que tenia a l’Ajuntament de Sitges (personalment haig de reconèixer que m’era difícil entendre la dualitat de càrrecs entre Ribes i Sitges).

El propi Alcalde de Sitges diu que la renúncia està dintre de les accions per tal d’aprimar el pressupost municipal (segons informacions publicades al diari, el càrrec estava dotat en 80.000€ any), no comentaré si això es així o respon al fet de la pèrdua de confiança de l’Alcalde en el Sr. García Hervàs, en una lluita de poder interna en el PSC Comarcal o qualsevol altre motiu i no ho faig, simplement, per que considero que no té interès real per vosaltres.

El que realment em crida la atenció es veure com el Govern Sitgetà opta, donat els temps de crisis que corren, per reduir els càrrecs de confiança i en canvi a Sant Pere de Ribes, el Govern format per PSC i IC-V (i segons el mateix diari aviat per ERC) inclou en la proposta de pressupostos pel 2009, la creació del Gerent al Consistori Ribetà (un càrrec de confiança més) i auxiliars administratius pels grups municipals de l’oposició, tot això valorat en uns 120.000€, això si, segons ens diuen, han fet una valoració a la baixa ... si li donen el càrrec al Sr. Garcia Hervàs, ja serà tot rodó i desprès s’estranyen de que en altres municipis CiU doni suport a les taxes o als pressupostos i a Ribes no.

I si lliguem el fet de que ERC donés suport a l’augment del 4% d’impostos i taxes, amb la creació de la figura del Gerent i els auxiliars i la possibilitat de que ERC entri al Govern o com a mínim donin suport als pressupostos pel 2009, ja tenim la foto complerta.

Espero i desitjo que hi hagi algú que en l’últim moment posi seny, ja que dubto que una mesura com aquesta sigui entesa pels ciutadans de Sant Pere de Ribes, en especial pels treballadors de l’Ajuntament, com tampoc la entenc jo.

1 comentari:

Daniel García Peris ha dit...

Hola Miquel,

Gràcies per afegir-te a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

T'agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa facis un link del teu bloc cap al portal. A la barra lateral trobaràs logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera.

Recorda que al web trobaràs tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

Salutacions i felicitats pel bloc!

Daniel García Peris
www.danielgarciaperis.cat