diumenge, 19 de juliol del 2009

Mocions al Ple de Sant Pere de Ribes, de que serveixen?

Ja portem un parell de Plens en els que el PSC o tot l’equip de Govern es dediquen a presentar mocions, entenc les que són de nivell supramunicipals, respecte a les que són exclusives d’àmbit local preferiria que es dediquessin a governar i deixessin de fer el paper amb mocions que desprès incompleixen sense cap mania o retarden el seu compliment mesos i mesos.


Un exemple clar és la última visita que hem tingut del Conseller d’Educació en la que l’èxit de l’equip de Govern és aconseguir que el nou IES Montgròs, continuï dient-se IES, tot i que només es construiran les tres línees d’ESO i les de batxillerat no es construiran, no obstant se’ns diu que s’oferirà una línea de batxillerat al 2011, a on? Si no es construeix la instal·lació, en barracons?


Us envio el link amb el posicionament expressat pel nostre grup municipal, a on s’explica clarament:
http://ciu.via-santperederibes.cat//fp-content/attachs/2009_07_19_IESMontgros.pdf


I a tot això la regidora d’Educació i l’Alcalde que diuen? Doncs, AMEN.


A pesar de tenir una moció aprovada al Ple per tal de defensar davant la conselleria d’educació la construcció del IES Montgròs amb tres línees d’ESO i dues de batxillerat, ja que per això es va fer la cessió de terrenys.


Deixeu-me demanar a l’equip de Govern, tot i que segurament no servirà per res, que compleixi estrictament amb els mandats del Ple, ja que no fent-lo, el que aconsegueix no és el desprestigi del tripartit, si no el de les nostres institucions locals.